Parodontologie

Boala parodontala reprezinta o adevarata provocare pentru medici si pacienti,reprezinta cauza majora de pierdere a dintilor la adult si are un impact devastator asupra cavitatii orale si asupra esteticii.

Ultimele cercetari in domeniu au relevat corelatii ale bolii parodontale cu alte aspecte patologice generale: infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, diabetul, cancerul pancreatic, nasterea inainte de termen a copiilor cu greutate redusa. In cabinetul nostru dam o importanta deosebita identificarii si tratarii pacientilor cu parodontite marginale, in acest sens anamneza medicala cuprinde toate elementele ce dezvaluie predispozitia sau factorii de risc de boala parodontala.

Pentru pacientii cu istoric parodontal sunt necesare vizite la 3 luni in faza initiala a terapiei. Pe baza evaluarii clinice si a nivelului de progresiune al bolii, frecventa vizitelor poate ramine aceeasi sau poate fi modificata, fie pacientul se va intoarce la tratament mecanic, chirurgical sau nechirurgical. In faza urmatoare de terapie, vizitele pot fi la 6 luni la dentist, intrind astfel in faza de mentinere a rezultatelor.

Tarife

1 Consultatie parodontologie 100 lei
2 Tratamentul profilactic general (detartraj+periaj+aplicare antiseptice) 200 lei
3 Chiuretaj in cimp inchis 50 lei
4 Tratament parodontal rezectiv/dinte 450 lei
5 Gingivectomie / dinte 50 lei
6 Albire dentara (arcada maxilara+arcada mandibulara) in cabinet 700 lei
7 Imobilizare dinti parodontotici bara compozit armata 200 lei
8 Tratament parodontal regenerativ (fara material de aditie ) 650 lei
9 Cura parodontala(hemiarcada) 200 lei